TBWA\NEBOKO versterkt creatieve werkvloer

TBWA\NEBOKO versterkt creatieve werkvloer

01-02-2023 (11:18) - Mensen

TBWA\NEBOKO heeft de afgelopen tijd haar creatieve team behoorlijk uitgebreid. CCO Darre van Dijk: “Het aantrekken van nieuw en divers talent staat altijd bovenaan onze agenda. We gaan hier ook de komende tijd zeker nog veel aan werken." Tot dusver schoven de volgende talenten aan:

Tuomas Karvonen, verruilde zijn koude straten in Finland, na een aantal jaar bij TBWA\Helsinki, voor Amsterdam. Ook nieuw in het land is Art Director Tracy Kintu, geboren in Uganda en opgegroeid in Zweden. Toen ze solliciteerde bij TBWA\NEBOKO kende ze niemand in het land, laat staan bij het bureau. Maar ze was zó overtuigd van het werk dat TBWA\NEBOKO maakt dat ze de stap maakte om te solliciteren. 

Norman Groenewegen en Pepijn Spanjerberg zijn afkomstig van Amsterdamse agency Cheil. Zij hebben in hun tijd bij dit agency een behoorlijke waslijst aan prijzen  verdiend. 

Schrijfster, performer en voice-actrice Cené Hale uit Texas (niet bij fotoshoot aanwezig) kwam naar het kantoor van om een voice-over op te nemen toen één van de Creative Directors haar vroeg naar haar schrijfwerk. Voor ze het wist zat ze midden in een sollicitatiegesprek en was ze niet veel later een Copywriter voor het bureau.

Creatief duo Oscar Flinterman en Tjeerd Buntsma hebben vier jaar samengewerkt bij code d’azur en daarvoor bij verschillende bureaus zoals Brandbase, JWT en Ogilvy. 

Simone Di Laus en James Andrews zijn overgewaaid van het andere Omnicom bureau ‘180 Amsterdam’. Dit geldt ook voor het duo Nwabisa Tolom en Mica Batista. 


Foto: Daniël Verschuuren. V.l.n.r.: Tjeerd Buntsma, Pepijn Spanjerberg, Simone Di Laus, Tracy Kintu, James Andrews, Mica Batista, Nwabisa Tolom, Tuomas Karvonen, Oscar Flinterman, Norman Groenewegen.