TEAM LEWIS breidt team in Amsterdam uit met vier PR-talenten

TEAM LEWIS breidt team in Amsterdam uit met vier PR-talenten

12-05-2022 (10:20) - Mensen

Cynthia Lennarts is onlangs gestart als Senior Account Manager bij internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. In deze functie leidt ze een aantal lifestyleaccounts en voorziet ze klanten van strategisch advies op het gebied van PR en communicatie. Daarnaast zijn Eva Brakema, Steven Floris en Noa van den Berg aan het Amsterdamse team toegevoegd.
 
Cynthia heeft ruime ervaring als corporate communicatieadviseur. Ze begon haar carrière bij internationaal advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer in Amsterdam, waar zij ruim drie jaar werkte als kandidaat-notaris binnen het ondernemingsrecht. Daarna maakte ze de overstap naar Hill+Knowlton Strategies, waar zij als communicatieadviseur betrokken was bij corporate en financiële PR- en communicatievraagstukken. Vervolgens trad ze in dienst als communicatieadviseur bij Coebergh Communicatie & PR en richtte zich zowel op b2c- als b2b-accounts.
 
Eva Brakema is aangesteld als Senior Account Executive en is afkomstig uit de hospitalitybranche met focus op communicatie. Steven Floris en Noa van den Berg vervullen beiden de rol van Account Executive.