Tibbe Dolman en Roel Smink versterken Cognito Amsterdam

26-07-2023 (12:58) - Mensen

Tibbe Dolman start als Account Executive en Roel Smink als Junior Project Manager Events bij het multinationale team van Cognito Amsterdam. Het marketing- en communicatiebureau voor de financiële en Tech sector zet hiermee een volgende stap in het realiseren van de groeiambities.

Cognito Amsterdam specialiseert zich in PR, Communicatie en Marketing in de financiële en Tech sector. Het bureau werkt voor klanten zoals Achmea, Money20/20 en Peaks, waarbij het onder andere jaarverslagen, PR, (digitale) content, social media en events verzorgt. Bovendien organiseert het bureau het eigen sectorplatform Fund Seminar, met ieder jaar een fysiek event in september.

Het team

De nieuwe medewerkers versterken het multinationale team van 15 PR- en marketingprofessionals. Tibbe Dolman treedt in dienst als Account Executive. Hij heeft een journalistieke achtergrond met ervaring in de auto- en motorsportsector en is gespecialiseerd in storytelling en contentproductie. In zijn nieuwe rol richt Tibbe zich op Public Relations en Nederlandstalig geschreven content voor klanten binnen de financiële- en tech-industrie.
Roel Smink voegt zich bij het team als Junior Project Manager waar hij Fund Seminar, het jaarlijkse evenement voor onafhankelijke vermogensbeheerders, en andere evenementen georganiseerd door Cognito zal plannen en beheren. Voorafgaand aan Cognito heeft Roel meer dan twee jaar ervaring opgedaan in het organiseren van festivals en bedrijfsevenementen.