Vijf nieuwe talenten kiezen voor Gardeners

Vijf nieuwe talenten kiezen voor Gardeners

15-01-2024 (18:32) - Mensen

Gardeners voegt vijf nieuwe impactmakers aan het team toe:

Op creatie start Bas Heijnis als senior art director. De afgelopen 7 jaar werkte hij als creative lead bij DEPT voor merken als Fatboy, Bol.com, Chocomel, Pathé, Koga, Haibike. Zijn zoektocht naar een nieuwe plek, waar hij zijn strategische en creatieve vaardigheden kan inzetten als een force for good, bracht hem bij Gardeners.

Cynthia Lennarts start als senior pr-manager. Na haar tijd als senior campaign manager bij TEAM LEWIS en consultant communications & pr bij Coebergh en Hill+Knowlton Strategies Nederland én als associate bij Freshfields Bruckhaus Deringer, kiest ze voor Gardeners om te werken voor merken die elke dag de wereld een klein beetje mooier willen maken.

Op design worden twee senior designers verwelkomd: Jeroen Pruijt en Leroy Yzer. Jeroen heeft 12 jaar freelance design ervaring erop zitten en gaf vorig jaar leiding aan de in-house studio van The Social Hub. Leroy komt van TBWA en DEPT waar hij als visual en digital designer voor veel mooie merken heeft mogen werken. Beiden kozen voor Gardeners onder andere om met creativiteit maatschappelijke impact te creëren.

Rebecca Polinder gaat als junior accountmanager de accountafdeling versterken. Na een tijdje gefreelanced te hebben voor onder anderen Dipshit Events, sluit Rebecca aan bij Gardeners om maatschappelijke en culturele kwesties aan te pakken.