We Know People breidt uit en lanceert twee nieuwe labels

We Know People breidt uit en lanceert twee nieuwe labels

28-10-2022 (11:22) - Mensen

Recruitmentbureau We Know People, gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling op het gebied van marketing, digital, communicatie en data intelligence, lanceert op 1 november twee nieuwe labels. Met de komst van de labels We Know Executives en We Know Public, zet We Know People een stap in het beter bedienen van specifieke doelgroepen.

Voor We Know People is het lanceren van deze twee nieuwe labels een gevolg van de groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt én de huidige situatie op de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft ruim tien jaar ervaring en een netwerk van meer dan 30.000 marketingspecialisten.

De zussen Alette (42) en Cyrille (44) Bastiaansen, Managing Partners van We Know People, zijn blij met de lancering van de nieuwe labels. “De huidige krapte op de arbeidsmarkt zal niet zo snel veranderen. Met de komst van We Know Public en We Know Executives kunnen wij hier voortaan nog beter op inspelen en in iedere situatie maatwerk leveren”, aldus Alette Bastiaansen. Ook is de We Know People Group opgericht, als overkoepelende organisatie over alle drie de labels.