Wisse Kommunikatie trekt Remco Nieuwenbroek aan

27-01-2022 (16:49) - Mensen

Het Arnhemse communicatieadviesbureau Wisse Kommunikatie heeft Remco Nieuwenbroek aangenomen als senior consultant. Nieuwenbroek was tot voor kort hoofdredacteur van vakblad Automobiel Management. Wisse Kommunikatie, dat actief is in innovatieve sectoren als de tech, IT, healthcare, logistiek en automotive, gaat met de komst van Nieuwenbroek haar diensten voor klanten in de automotive- en mobiliteitsbranche verder uitbreiden.

"Met ons track record op het gebied van automotive, mobiliteit en logistiek & transport en door onze betrokkenheid bij PRMTR, het PR-bureau dat gespecialiseerd is in innovatieve mobiliteit, hebben we al flinke stappen kunnen zetten in de branche. Maar we zien nog veel meer interessante mogelijkheden om de bedrijven in de mobiliteitssector te helpen bij hun communicatie en lead generation. Met de komst van Remco geven we ons ervaren mobiliteitsteam een flinke boost," zegt Theo Snijders, mobiliteitsexpert en managing partner van Wisse Kommunikatie.

Remco Nieuwenbroek was de afgelopen jaren werkzaam als hoofdredacteur van de vakbladen Automobiel Management en TankPro. Daarvoor werkte hij onder meer lange tijd als journalist voor het maandblad Auto Review en als communicatieadviseur bij Scherp Communicatie.