Yelflow breidt team uit met Michael van der Zel

Yelflow breidt team uit met Michael van der Zel

22-08-2023 (15:09) - Mensen

Michael van der Zel zal werkzaam zijn als Analytics & Personalisatie Consultant.

In die rol zal hij opdrachtgevers adviseren en begeleiden bij data en personalisatievraagstukken. Voor zijn stap naar Yelflow was Michael actief als analytics consultant aan bureauzijde. De laatste jaren werkte hij voor HEMA als Webanalist. Ook heeft hij ruime ervaring op het gebied van dashboarding.

Volgende stap

Michael van der Zel: “Met de stap naar Yelflow zet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis van data en analyse toe te voegen aan het team. Daarnaast ben ik erg blij met deze kans om weer de consultancy rol aan te nemen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de opdrachtgevers en het team te groeien”.
Corné Hoogendoorn, oprichter van Yelflow: “We zijn erg blij dat Michael ons komt versterken. We voegen hiermee extra specialistische kennis aan ons team toe. We zijn ook erg blij met zijn ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. We merken dat dit enorm veel helpt in de gesprekken met en bij onze opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat hij van toegevoegde waarde zal zijn voor onze opdrachtgevers en het team”.