De PUMA Academy biedt gratis 'Mental Growth' masterclasses aan

21-04-2022 (14:37) - Personal Growth

De Masterclasses die aangeboden worden door de PUMA Academy zijn nu online gratis beschikbaar. In 27 maart vond alweer de derde editie van de academy plaats in Amsterdam-Noord, maar nu kan ook jij de masterclasses bekijken en de bijbehorende opdrachten maken.
 
1. Masterclass: ‘Doorbreek je patronen en word wie je echt bent’
Door Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven (Fitgirls.nl)
Niet alleen op social media worden filters gebruikt. Ook in je brein! In deze Masterclass leer je wat dit betekent voor jou en hoe je hier je kracht van kunt maken.
Door Moreira Paskald
Zelfliefde is een veel gebruikt begrip maar hoe ziet de reis naar zelfliefde er nou echt uit? In deze Masterclass leer je jezelf omarmen, wat zelfliefde betekent voor jou, hoe je er bewust verandering in kan brengen. Alles om tot de beste versie van jezelf kan komen.
 
Daphne Feller
Heb jij het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken en raakt je hoofd regelmatig overspoeld? Na deze masterclass zul je nieuwe kennis en inzichten hebben opgedaan, die ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen, je persoonlijke groei kan maximaliseren en je mentale weerbaarheid kan vergroten.