Esports & gaming business congres EsportsX is terug

29-10-2021 (16:19) - Personal Growth

Het marketing en business congres rondom esports & gaming, EsportsX, wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Na een digitale editie in 2020 met ruim 1.500 deelnemers, organiseren ESL, Techonomy en Rotterdam Ahoy op vrijdag 28 januari weer een fysieke variant. Naar verwachting komen er ruim 500 marketing professionals naar Rotterdam. Met een line-up van nationale en internationale sprekers is EsportsX het grootste kenniscongres binnen esports & gaming in de Benelux.
 
De wereld van esports & gaming is al jarenlang volop in ontwikkeling. De opkomst van COVID-19 heeft de ontwikkeling van deze markt zelfs in een stroomversnelling gebracht. Organisaties als KPN en BMW omarmen esports & gaming al langere tijd binnen hun marketingstrategie om de Generatie Z doelgroep (geboren tussen 1996 en 2015) te bereiken, maar voor een groot aantal organisaties is het nog een onbekende en ontastbare wereld. Om organisaties mee te nemen in de ongekende mogelijkheden van esports & gaming wordt EsportsX georganiseerd.
 

sprekers

De eerste organisaties hebben kenbaar gemaakt aanwezig te zijn tijdens EsportsX en bezoekers te inspireren met succesverhalen en voorbeeldcases. Experts van onder andere de KNVB, PSV, BMW, KPN en 433 gaan samen met dagvoorzitter Ward Geene het podium betreden.
 
Tot en met 10 november zijn tickets verkrijgbaar voor  €99,- in plaats van €229,-. Meer informatie over het programma, sprekers of ticketverkoop is te vinden op www.esportsx.nl.