MarCom075 bevestigt line up voor tweede editie

05-09-2022 (08:51) - Personal Growth

Op donderdag 15 september organiseert Counter Collective de tweede editie van MarCom075, de tweede editie kennis- en netwerk meetup voor marketeers en communicado’s. Inspire, inform & connect .Een handvol sprekers praten je bij over de hotste topics in branding, communicatie, content marketing, design, digital, media en storytelling. 

 

Het centrale thema is Shaping the Future. Hoe stoom je een merk klaar voor de toekomst? Deze editie delen Peter Meere, co-founder van MET AMS en the Brand Father, Fezila William, (NFT) kunstenares en Raymond Bresching, communicatiestrateeg en founder van Counter Content hun verhaal. 
 
Het evenement wordt weer gehouden in restaurant JP 1886, de nieuwe culinaire hotspot in Zaandam. Dit bijzondere restaurant bevindt zich in de oude Verkadefabriek, direct gelegen aan de Zaan. Het tweede deel van de middag is  gereserveerd voor een goed verzorgde borrel. 

 

aftermovie eerste editie

Op 7 juli 2022 vond de eerste editie van MarCom075 plaats. Ook deze middag stond in het teken van Shaping the future. Mazdak Soltani, Head of Public Affairs bij Gorillas, Karissa Bell, Co-founder kb+pm, Joep Donders, Managing Director van Marvia en Klaas van Eijkeren, founder van Crolinq sneden verscheidene onderwerpen aan zoals het aantrekken van Gen Z, het belang van lokale marketing, video marketing, gamification en snel groeien binnen de Nederlandse markt. Wil je de sfeer tijdens de eerste editie van MarCom075 proeven, bekijk dan de aftermovie

 

Registreren is kosteloos en kan via Eventbrite