The Young Lynx Academy keert terug deze zomer

10-05-2022 (16:51) - Personal Growth

De tweede editie van de Young Lynx Academy wordt gehouden op 13 en 14 juni 2022 bij in5 Media in Production City, Dubai. Deze exclusieve, gratis academie is een programma dat is ontworpen om jong talent te ondersteunen bij het maken van de overstap naar het volgende level van hun carrière.
 
Als je nog niet eerder van de Young Lynx Academy hebt gehoord, maar je dit jaar wel graag wilt inschrijven, lees dan hier alles wat je moet weten over deze geweldige kans voor jong talent.
 
The Young Lynx Academy staat open voor werkende professionals en deelnemers worden geselecteerd op basis van hun aanmelding.
Deelname aan The Academy biedt je de unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen, je profiel te verbeteren, te presteren in een zeer competitieve omgeving en erkenning te krijgen voor je overwinning tijdens de exclusieve Dubai Lynx Awards-uitreiking in 2023.
 

Kenmerken

1. Keynote-sessies
2. Netwerkactiviteiten
3. 24-uurs uitdaging
4. Agentschap-partijdig groepswerk
5. Groepsmentorschappen
 
Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Meld je nu aan door het aanmeldingsformulier hier in te vullen. De deadline voor aanvragen is 20 mei 2022.