De redactie van fonk zoekt freelance collega's!

10-08-2022 (10:00) - Powered by

Fonk magazine zoekt freelance (web)redacteuren bij wie SEO-gericht schrijven in het systeem zit en die zich thuis voelen bij onze losse tone of voice. Heb je een natuurlijk gevoel voor what's hot and what not en (enige) kennis van de marketing-, communicatie- en mediawereld? Dan ligt een match voor de hand!
 
Je zorgt voor verse content op onze website en je brengt relevante updates op onze social kanalen (twitter, facebook, linkedin, Instagram). Daarnaast maak je ook regelmatig whatsapp interviews. Afhankelijk van je interesse en vaardigheden, werk je mee aan de content van fonk magazine, dat elke twee weken verschijnt.
 
Nieuwe ideeën en vaardigheden zijn op onze redactie altijd welkom. We hebben een open cultuur, waarin samen beslissen en samen doen, centraal staan. Zo bouwt iedereen die bij en met ons werkt, aan onze missie powering creative people.

Omdat wij onze freelancers als volwaardig lid van ons team zien, kun je altijd aanschuiven op onze redactie. Dat werkt wel zo prettig en geeft meer body aan de samenwerking die wij voor ogen hebben. Ga je uiteindelijk toch meer voor de benefits van een dienstverband (opbouw vakantiedagen, betaald verlof, reiskostenvergoeding, etc), dan is dat zeker bespreekbaar.   
 

Reageren

Herken je jezelf in deze schets? Mail een korte motivatie en je CV naar nicolette@fonkmagazine.nl Appen mag ook: 0653705506