FONK host sprekersprogramma Packaging Innovations 17 november

29-10-2021 (12:05) - Powered by

FONK media heeft zich voor het derde jaar op rij verbonden aan Packaging Innovations en presenteert op 17 november bij Taets Amsterdam een sprekersprogramma waarin out of the box denken, sustainability en in het verlengde daarvan, commercieel succes centraal staan. FONKs hoofdredacteur Nicolette Hulsebos zal deze middag hosten. 
 

Over de sprekers

Graham Sturt, founder D8 Amsterdam.  D8 Amsterdam is sinds 2021 een samenwerking tussen het Glasgow’s designbureau D8 en de Amsterdamse creative director Graham Sturt. D8 werd in 1999 opgericht en werkt sindsdien vanuit Glasgow met vijftig medewerkers voor een klantenlijst waarop onder meer namen als BBC, Remy Cointreau, Aldi, V&A, GORE-TEX, Beam Suntory, Greenpeace, AIA, United States Holocaust Memorial Museum en Iberdrola prijken. Graham Sturt is al ruim 25 jaar bekend als creative director op internationale projecten. De laatste 13 jaar hiervan werkte hij bij het grootste netwerk-designbureau van Nederland. Sinds 2021 is hij het gezicht van D8 in Amsterdam en heeft hij de creatieve en zakelijke leiding over deze aanwinst in de Amsterdamse bureauwereld.Graham neemt zijn gehoor mee op een creatieve journey waarbij out of the box denken en sustainability in (packaging) design gelijk opgaan.
 

Look at you little woman

Maira Evers, founder Gardeners “Look at you little woman, doing the good thing” een treffende uitspraak van niemand minder dan Gregory Porter die nietsvermoedend tijdens de heropening van het kantoor van Gardeners in de Vondelkerk langsliep en door Maira Evers naar binnen werd getrokken. Dat is Maira. Sociaal, openhartig, vrijmoedig en een echte go-getter. 7 jaar geleden gooide ze de positionering van haar bedrijf Gardeners om naar de creatieve agency Where good things grow en zette een commercieel bureau voort dat alleen samen met merken en mensen wil werken die dezelfde missie hebben om de wereld een betere en mooiere plek te maken. En sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid, net als haar gevoel van voldoening.
Maira Evers: “Mijn doel: het gedachtegoed ‘where good things grow’ en Gardeners nog groter maken en dit in de toekomst, tot ver buiten de reclamewereld, verbreden en zo bouwen aan een mooiere wereld. Ik ben al 13 jaar bezig met Gardeners, maar eigenlijk pas net begonnen.”
 

planeet afkoelen

Valentijn van Santvoort, co-founder van ontbijtmerk Holie. Ken je dat gevoel van machteloosheid als het gaat over het klimaat? Valentijn wel. Daarom verruilde hij in 2019 de reclamewereld voor het impact ondernemerschap als co-founder van Holie: een gezond en B Corp gecertificeerd ontbijtmerk op een missie om de planeet af te koelen. 50% van de winst wordt geïnvesteerd in natuurherstel in Nederland en Afrika, wat een belangrijk onderdeel is van de oplossing voor klimaatverandering. Dit jaar ligt het merk op koers om een gebied te vergroenen ter grootte van de binnenstad van Amsterdam, waarmee zij op termijn 7.9 miljoen kg CO2 uit de lucht halen. Valentijn gelooft dat we aan de vooravond staan van een nieuwe economie waarin merken de kans én verantwoordelijkheid moeten pakken om hun business te gebruiken als een “force for good”.
 

nieuwe omzetstromen

Chris Out, growth hacker, publicist en spreker. Chris Out heeft als voormalig accountant het Growth Hacking Agency RockBoost opgericht, opgebouwd en in 2020 succesvol verkocht. Hij adviseert nu bedrijven over de hele wereld op het gebied van de laatste groeistrategieën en het omzetten van ideeën naar nieuwe omzetstromen. Chris is auteur van het boek Structuring for Extreme Revenue Growth: How to quickly monetize your biggest business opportunity dat recent is verschenen. Zijn modellen worden succesvol geïmplementeerd bij bedrijven uit verschillende industrieën, online én offline. Op 17 november laat Chris Out zien hoe ondernemers in de creatieve industrie en (sustainable) marketingorganisaties dit model succesvol kunnen toepassen op hun eigen organisatie.
 

gratis tickets voor FONK-lezers

Wil je erbij zijn op 17 november? Voor FONK-lezers is een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar! Meld je hier aan en scoor een gratis ticket voor de onze sterke line-up van 17 november aanstaande.