Scoren in de FONK100 Beste Bureaus 2022? Meld je nu aan voor het bureau-onderzoek!

12-05-2022 (13:09) - Powered by

FONK kondigt het veldwerk aan van de 28e editie van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek. Welke bureaus hebben in 2022 de meest tevreden opdrachtgevers en waarom? De uitslagen van het onderzoek (veldwerk Multiscope) verschijnen in december in de jaaruitgave Red Alert 2022 èn natuurlijk is er in november ook weer de bekende sneak peek in FONK magazine met dè FONK100 Beste Bureaus 2022.
 
De jaaruitgave waarin de onderzoeksresulaten integraal worden opgenomen, verschijnt niet alleen in print, maar zal ook dit jaar weer als digitale uitgave verschijnen. Deze publicatie vindt jaarlijks zijn weg naar de marketeers die hun medewerking aan het onderzoek hebben verleand en is een graag gezienen vraagbaak voor de Top 500 marketing organisaties in Nederland. Reden genoeg dus om in te tekenen op de 28e editie van het klanttevredenheidsonderzoek. Naast deelname aan het onderzoek kun je ook intekenen op een bureaupresentatie in het RED Alert 2022.
 

early bird

Kies voor deelname aan het onderzoek of kies voor een presentatie in het RED alert 2021. Maak je beslissing voor 15 juni, want alleen dan kun je nog gebruik van het early bird tarief en profiteren van een aantrekkelijke korting. Als je voor 15 juni reserveert, betaal je voor een bureaupresentatie van 4 pagina’s €1.850 in plaats van € 2.250. Alleen deelnemen aan het onderzoek kan natuurlijk ook. De prijs hiervan is met €92,50 voor alle bureaus bereikbaar.
 

aanmelden

Wil je deelnemen aan het onderzoek of wil je jouw deelname combineren met een bureaupresentatie? Maak je keuze en meld je aan via deze link. Je ontvangt dan de formulieren die je nodigt hebt voor deelname aan het onderzoek en/of je bureaupresentatie.