Booking.com benoemt meest inspirerende Booking Heroes

24-06-2019 (10:51) - Awards

Booking.com heeft uit duizenden verhalen van accommodatiepartners de drie meest inspirerende geselecteerd. De verhalen over deze ‘Booking Heroes’ illustreren de gastvrijheid van accommodatiepartners die de reis van hun bezoekers onvergetelijk hebben gemaakt. 
 
Eén van de geselecteerde verhalen is die van Corrado en Angela, eigenaren van een Italiaanse Bed & Breakfast. Corrado en Angela vingen hun gasten op alsof het familie was, nadat één van hen middenin de nacht met spoed moest worden opgenomen in het ziekenhuis. 
 
Meer dan een derde (40%) van de Nederlandse reizigers zegt dat hun verblijf beter werd doordat de host net dat stapje extra zette. Partners zoals de Booking Heroes leggen de lat nog hoger om de best mogelijke gastervaring aan te bieden. 
 
“De gastvrijheid, passie en toewijding die onze partners dagelijks laten zien bij het creëren van de beste ervaring voor hun gasten verrast me keer op keer. Deze verhalen zijn echt buitengewoon,” zegt Pepijn Rijvers, Senior Vice President of Accommodation bij Booking.com. “Onze partners zorgen ervoor dat een reis zoveel meer is dan alleen het vinden van een geweldige plek om te verblijven. Het gaat erom dat ze onze klanten positieve ervaringen geven die ze niet snel zullen vergeten, waardoor gastvrijheid iets heroïsch wordt.”
 

Booking Hero hoofdprijswinnaar

Corrado en Angela, eigenaren van The Around the World Bed and Breakfast in Villa San Giovanni, Italië
Genomineerd door Kim en Jim uit de Verenigde Staten
 

Booking Hero gedeelde tweede plaats

Faith en Ferister, receptionisten bij Monsoon Beach Hotel (het voormalige Acacia Beach Hotel) in Entebbe, Oeganda
Genomineerd door Charissa en Derrick uit Nederland
 

Booking Hero gedeelde tweede plaats

Sarah, eigenaar van The Tower Suite in Auckland, Nieuw-Zeeland
Genomineerd door Emily en Fred uit Singapore