Genomineerden Friends of Search Awards 2023 bekend

Genomineerden Friends of Search Awards 2023 bekend

09-03-2023 (11:52) - Prijzen

De jury van de Friends of Search Awards is eruit: in the categorie Best SEO gaan Mollie, Toelevering Online en Pearle Opticiens voor de winst. HEMA, Landal GreenParks en RRS zijn genomineerd in de categorie Best SEA (PPC). De uitreiking vindt plaats tijdens Friends of Search Fest op 23 maart in de Kromhouthal in Amsterdam.

Barry Adams (SEO juryvoorzitter): "De inzendingen van dit jaar laten zien hoe SEO inmiddels een volwaardig onderdeel uitmaakt van het runnen van een bedrijf. SEO krijgt hoge prioriteit en passende budgetten om te helpen bij het behalen van cruciale zakelijke doelen. We waren onder de indruk van het niveau van professionaliteit en slim gebruik van bewezen SEO-tactieken om uitstekende resultaten te behalen voor de website en het bedrijf als geheel.”

Frederick Vallaeys (SEA juryvoorzitter): “De meeste inzendingen voor de Friends of Search Awards 2023 weerspiegelen hoe merken Google's nieuwste producten en best practices voor geautomatiseerde PPC implementeren om geweldige resultaten te behalen. Drie inzendingen vielen op door hun innovatie en uitvoering. De gemene deler tussen de finalisten is hoe ze hun bedrijfsgegevens en resultaten hebben weten te integreren met Google's AI om resultaten naar een geheel nieuw niveau te tillen.”

Over de Friends of Search Awards

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland. De winnaars presenteren hun case op het podium van de Friends of Search Fest op 23 maart in de Kromhouthal in Amsterdam, naast een volledige programmering met sprekers als Fabrice Canel (Microsoft), Simo Ahava (8-bit-sheep), Lily Ray (Amsive Digital) en Kristina Azarenko (MarketingSyrup). Tickets zijn verkrijgbaar via: https://friendsofsearch.com/nl