Bolsius introduceert de CleanLight

Bolsius introduceert de CleanLight

19-09-2022 (11:38) - Sustainable

Deze herfst introduceert Bolsius de CleanLight. Deze geurkaars biedt evenveel plezier, maar dan met minder afval. De hervulbare glazen houder brandt bij gebruik volledig schoon en kan direct weer gevuld worden met een refill. Zo gaat er wax noch glas verloren.

De geurkaars is gemaakt van natuurlijke vegan wax en verkrijgbaar in vier verschillende geurcombinaties. Met de introductie wil het Nederlandse (geur)kaarsenmerk een duurzamer alternatief bieden voor de favoriete sfeermakers.
 

Plantaardig en Europees

De geurkaars is gemaakt van plantaardige wax bestaande uit een combinatie van raapzaad-, zonnebloem- en olijfolie afkomstig uit Europa en bevat geen palmolie. De CleanLight refills hebben een brandtijd van 20 uur en komen in vier geurcombinaties met natuurlijke extracten; een ontspannende houtgeur van cipres & amber, een energieke geur van grapefruit & gember, een vrolijke en zoete geur van gardenia & vijg en een warme geur van cederhout & vetiver.
 
De verpakking is 100 procent recyclebaar en gemaakt zonder plastic. Het kiezen voor duurzamer is voor de consument nu ook makkelijk, want de CleanLight is de eerste en enige hervulbare geurkaars verkrijgbaar in de supermarkt. Zowel de starterkit van €9,49, bestaande uit een houder en één refill, als de losse refills van €4,29 die per twee verkocht worden, zijn vanaf nu verkrijgbaar i Albert Heijn, Plus en Coop door heel Nederland.