Milleuvriendelijk op wintervakantie met Eurostar Snow

Milleuvriendelijk op wintervakantie met Eurostar Snow

17-10-2023 (13:29) - Sustainable

Dit winterseizoen zorgt Eurostar Snow voor een rechtstreekse verbinding van Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice.

Van daaruit kunnen wintersporters doorreizen naar de skigebieden van de Franse Alpen - zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of Les Arcs. Eurostar Snow brengt je niet enkel vanuit Nederland naar de skigebieden, ook vanuit België is er een rechtstreekse verbinding en vanuit Londen kan je met deze dienst naar de Franse Alpen reizen, met een overstap in Lille-Europe.

Milleuvriendelijke rit

Dit seizoen reis je elke zaterdag tussen 23 december 2023 en 16 maart 2024 in ongeveer 9 uur vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal richting de voet van de Franse Alpen. De ticketverkoop start op 17 oktober om 9:00. Met Eurostar kies je voor de meest milieuvriendelijke optie. Reizen met Eurostar stoot gemiddeld slechts 5,5g CO2 per passagierkilometer uit. Gemiddeld is de ecologische voetafdruk van een reis met Eurostar 90% lager dan die van een reis met de auto. ?Premium reizigers genieten daarnaast van een heerlijk ontbijt op weg naar de Alpen en een diner op de terugweg aan boord van de trein.