Swapfiets Den Haag groeit naar 10.000 leden en opent nieuwe locatie

28-11-2022 (12:44) - Sustainable

De afgelopen jaren zag Swapfiets Den Haag haar klantenbestand flink groeien en inmiddels telt het ‘bicycle as a service’-concept 10.000 fietsende leden in de stad. Daarom is de tijd rijp voor een volgende stap en verhuist Swapstore Den Haag naar een grotere locatie een paar deuren verderop.

De verhuizing naar een nieuw pand is een logische stap nu Swapfiets groeit en de doelgroep meegroeit. Zo zijn het lang niet meer alleen studenten die met een blauwe voorband rondfietsen. De doelgroep varieert tussen de 18 en 50 jaar, met een piek in jong volwassenen. Met name de Power 1 en Power 7 e-Bikes zijn hier populair en met de nieuwe winkel en bijpassende service speelt Swapfiets in op deze snelgroeiende markt.

Suzanne Berings, General Manager Benelux bij Swapfiets: “We zijn erg blij met deze nieuwe Swapstore! De overstap naar een grotere winkel is de kroon op de groei die Swapfiets de afgelopen jaren heeft gemaakt en bewijst dat Hagenezen en Hagenaren van verschillende leeftijden met plezier gebruik maken van onze service voor hun favoriete fiets met de blauwe band.”