AI cybersecurity-specialist Darktrace kiest Whizpr voor PR en contentcreatie

AI cybersecurity-specialist Darktrace kiest Whizpr voor PR en contentcreatie

24-01-2023 (17:20) - Tech

Darktrace heeft gekozen voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie. Het bedrijf wil de focus leggen op het vergroten van de naamsbekendheid van Darktrace in Nederland als cybersecurity-specialist en het gebruik van kunstmatige intelligentie hierin. 

Carolyn Esser, Chief Corporate Affairs Officer bij Darktrace: "We zochten een betrouwbare partner om ons te helpen Darktrace in Nederland op de kaart te zetten. De jarenlange ervaring en expertise van Whizpr in de IT/Tech-markt, de aanwezige kennis op het gebied van cybersecurity en hun brede medianetwerk geven ons het vertrouwen die partner in Whizpr te hebben gevonden. We kijken uit naar een duurzame samenwerking."

Research

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “Darktrace heeft dankzij zijn research-centra in Cambridge en Den Haag heel veel kennis over AI ter beschikking. We zien ernaar uit om onze nieuw klant te helpen die kennis om te zetten in relevante verhalen en de naamsbekendheid als cybersecurity-specialist in Nederland te vergroten.”