Buckaroo lanceert Tap to Pay om het ondernemers makkelijk te maken

Buckaroo lanceert Tap to Pay om het ondernemers makkelijk te maken

25-06-2024 (14:44) - Tech

Het Nederlandse bedrijf voor betaaloplossingen Buckaroo lanceert Tap to Pay.

Hiermee kunnen Android apparaten (smartphones of tablets) gebruikt worden als volwaardige betaalautomaat. 

Alles wat met een reguliere pinterminal kan, kan ook met de Tap to Pay-app: betalingen ontvangen via een bankpas, een andere telefoon en wearables (smartwatches). Daarnaast is het ook mogelijk om te retourpinnen.

Laagdrempelige oplossing

“Tap to Pay van Buckaroo is een zeer laagdrempelige oplossing voor ondernemers om op locatie snel en veilig contactloze betalingen te accepteren met hun eigen mobiele apparaten”, zegt Jelle Hoes, Chief Technology Officer bij Buckaroo. “Denk bijvoorbeeld aan horeca, marktkooplieden, taxichauffeurs en kioskhouders, maar ook grotere organisaties met veel mobiele verkooppunten zoals pakketbedrijven, bezorgdiensten en goede doelen. Omdat er geen afzonderlijk pinterminal meer nodig is, wordt betaalverwerking voor deze ondernemers gemakkelijker en besparen ze kosten.”

Toekomstige ontwikkelingen

Tap to Pay is beschikbaar voor Android-toestellen met een NFC-chip en binnenkort ook voor iOS. In de nabije toekomst is het voor klanten mogelijk om Tap to Pay te koppelen aan hun webshop, online kassa- en voorraadbeheersysteem en om online betalingen toe te voegen.