Capital C gaat voor realtime boeken met Onemeeting

Capital C gaat voor realtime boeken met Onemeeting

28-05-2024 (11:06) - Tech

Capital C, een evenementenlocatie in Amsterdam, heeft zich aangesloten bij Onemeeting, een pionier in innovatieve SaaS-oplossingen voor vergader- en eventmanagement. Dit partnerschap stelt meeting planners in staat om bijeenkomsten bij Capital C volledig online te boeken, zonder menselijke tussenkomst, voor een efficiënte en moeiteloze ervaring.

Gevestigd in de historische Diamantbeurs, biedt Capital C een dynamische omgeving met corporate meetingrooms, een kunstgalerie, kantoren en een evenementenruimte met panoramisch uitzicht over Amsterdam. De locatie dient als creatieve hub voor samenwerking en inspiratie.

SaaS-oplossingen van Onemeeting

Onemeeting's platform, Meet Robin, maximaliseert de efficiëntie van vergader- en eventmanagement door intuïtieve planning, naadloze zaalboekingen en effectief gastenbeheer. "Onze samenwerking met Capital C benadrukt de transformatie van onze industrie," aldus Kevin van Grondelle, Chief Commercial Officer van Onemeeting.com.

Toekomst van vergaderen

Capital C streeft naar uitmuntende gastervaringen en innovatie. "Door onze krachten te bundelen met Onemeeting, kunnen we onze responstijden aanzienlijk verkorten en onze gasten nog beter verrassen," zegt Lisa Vergeer, Commercieel Manager bij Capital C.

Uitdaging van de status quo

De samenwerking tussen Onemeeting.com en Capital C daagt traditionele vergaderpraktijken uit en viert de digitale transformatie van de MICE-industrie. "Capital C is een uitdager van de traditionele vergaderpraktijken," aldus Kevin van Grondelle.