innovatieve studio ontwikkeld door iO en ALD Automotive

16-05-2023 (14:40) - Tech

Blended agency iO en leasemaatschappij ALD Automotive bundelen hun krachten bij de creatie van een Nederlandse innovatiestudio voor de wereldwijde mobiliteitsspeler.

Het doel is competitief blijven in een snel veranderende markt waarin thema’s zoals duurzaamheid en energie relevanat zijn. Onder het motto committed to create successful innovation together gaan beide organisaties aan de slag met het opzetten van een innovatiestudio bij ALD Automotive. Door de nieuwe samenwerking kunnen beide partijen sneller nieuwe concepten ontdekken en valideren, rond strategische thema’s als klanttevredenheid, verduurzaming en betaalbaarheid van mobiliteit.

Kweekvijver voor nieuwe services

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director bij ALD Automotive over de studio: “De innovatieve omgeving en aanpak dienen als kweekvijver voor nieuwe services, waarbij we klanten verbinden met onze eigen teams en de expertise van iO. Het is onze ambitie om voorop te lopen met vernieuwing én dit helpt ons om de huidige status quo te doorbreken en een leider in de mobiliteitsindustrie te zijn.”

Innovatie in een veranderende sector

Uilke Duinstra, Service Line Director Strategy bij iO Campus Utrecht, kijkt uit naar wat de innovatiestudio kan verwezenlijken. “Bij iO geloven we in de toegevoegde waarde van innovatie en effectieve samenwerking, wat dan weer uitstekend past bij de ambities van ALD Automotive. We hebben al veel moois gerealiseerd voor klanten in de mobiliteitssector. Nu doen we dat op een grotere schaal. Zo zorgen we voor innovatie in een sector die continu verandert.”