Meta stopt met Workplace

Meta stopt met Workplace

15-05-2024 (14:25) - Tech

Meta gaat stoppen met zijn bedrijfscommunicatieplatform Workplace en heeft Workvivo geselecteerd als enige voorkeursmigratiepartner. Om de overgang voor klanten soepel te laten verlopen, zullen Meta's Workplace en Zoom's Workvivo migratietools leveren, terwijl Workvivo extra implementatiediensten zonder bijkomende kosten aanbiedt.

“We begrijpen dat dit nieuws ingrijpend kan zijn voor klanten van Workplace van Meta, maar we zijn heel enthousiast over de kans om hen te helpen. Meta heeft een enorme impact gehad op deze markt, en wij geloven dat Workvivo de logische keuze is voor klanten van Workplace van Meta om hun employee experience platform over te zetten”, zegt John Goulding, CEO en oprichter van Workvivo. “Het is onze hoogste prioriteit om klanten te ondersteunen tijdens deze overgang, en ons team werkt eraan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We stellen onze klanten altijd voorop, en dat zal niet anders zijn voor de klanten van Workplace van Meta. We kijken ernaar uit om klanten van Meta’s Workplace te verwelkomen in onze fantastische klantencommunity en te zien welke geweldige dingen ze kunnen doen met Workvivo.”

"Sinds Workvivo zich bij de Zoom-familie heeft aangesloten, hebben we gezien hoe krachtig dit platform is in het samenbrengen van werknemers en het tot leven brengen van cultuur - vooral voor werknemers die misschien geen bureau of zelfs geen e-mailadres hebben. Workvivo heeft een enorme groei doorgemaakt nu organisaties over de hele wereld steeds meer prioriteit geven aan de werknemerservaring. We kijken ernaar uit om klanten van Workplace van Meta te ondersteunen en hen te helpen hun doelen te bereiken om werknemers te bereiken en samen te brengen", zegt Eric S. Yuan, CEO en oprichter van Zoom.

Workvivo, in 2023 overgenomen door Zoom, breidt het Zoom Workplace platform uit om haar klanten nieuwe manieren te bieden om werknemers geïnformeerd, betrokken en verbonden te houden. Workvivo werkt samen met een aantal van 's werelds bekendste merken om hen te helpen de betrokkenheid van werknemers te vergroten en hun cultuur digitaal tot leven te brengen, waaronder Dollar General, de Virgin Group, Bupa, Ryanair, Lululemon en Amazon.

Klanten van Meta’s Workplace kunnen hier meer informatie vinden over de migratie naar Workvivo.