Racesquare opent nieuwe vestiging in Zwolle

Racesquare opent nieuwe vestiging in Zwolle

01-09-2022 (10:36) - Tech

Racesquare geeft liefhebbers uit Zwolle en omstreken de kans om de adrenaline van het virtueel racen zelf te voelen bij Racesquare Zwolle. Deze nieuwe vestiging met wel 60 Formule 1-simulatoren wordt op vrijdag 2 september geopend en hier kunnen bezoekers van ieder instapniveau virtueel op Formule 1-circuits uit de hele wereld rijden.
 
Racesquare Holding, de organisatie die virtuele race-ervaringen aanbiedt en bekend is van The Official F1 Racing Centre in Utrecht, opent de deuren van Racesquare Zwolle: een vestiging waar Formule 1-liefhebbers tegen elkaar kunnen racen. Nadat het Racesquare-concept eerder is gelanceerd in Utrecht, Zandvoort, Rotterdam en Alkmaar, kan nu ook Zwolle aan de slag. Racesquare Zwolle biedt 900m2 aan racebeleving.Deelnemers hoeven geen game- of race-ervaring te hebben om te kunnen presteren op het virtuele cicuit van Zwolle.
 
Niels Roodenburg, directeur bij Racesquare: “Formule 1 blijft winnen aan populariteit en dat zien wij terug in onze Racesquare-vestigingen. Het blijft prachtig om te zien hoe bezoekers volledig opgaan in de racesimulatie en niets liever willen dan hun vrienden of collega’s het nakijken geven. Dankzij de toevoeging van Zwolle kunnen wij nog meer liefhebbers de ultieme race-experience geven en hun de adrenaline van het racen laten ervaren in onze geavanceerde racesimulatoren. Of je nu een die-hard fan bent of de sport nog maar net kent: voor iedereen is dit een ervaring die nog lang blijft hangen."