Sastrify pitcht op Digital Procurement World

08-09-2022 (13:38) - Tech

Sven Lackinger, mede-oprichter en CEO Sastrify, staat in de finale van DEMO op het Digital Procurement World (DPW) event in Amsterdam dat plaatsvindt op 21 en 22 september. DEMO is DPW’s pitch ronde voor innovatieve early stage startups in de tech-inkoop.

Lackinger zal in de DEMO 2022 finale ingaan op manieren om SaaS-inkoop en management te optimaliseren. Sastrify, net als meer dan 100 andere startups, doet mee in de categorie ‘Cost Reduction and Savings’ en staat naast negen andere internationale startups in de finale.

Grootste event voor internationalei inkoopsector

"DPW is een van de meest vooruitstrevende evenementen voor moderne inkoopteams. Daarom past het perfect bij de innovatieve oplossingen van Sastrify voor marktleiders op het gebied van inkoop". aldus Sven Lackinger, mede-oprichter en CEO van Sastrify.
Digital Procurement World is ‘s werelds grootste event voor de internationale inkoopsector dat meer dan 3.000 afgevaardigden, 100 start-ups en meer dan 80 sprekers aantrekt. Elke startup pitcht ideeën over oplossingen en krijgt feedback van een jury en brengt VC investeerders, inkopers en potentiële partners samen.
 

Toekomst van inkoop verkennen

"We zijn blij zo'n enorm diverse groep van 80+ boeiende sprekers uit de hele waardeketen samen te brengen - van inkoopprofessionals en startende oprichters tot leiders in het bedrijfsleven en de academische wereld - om de toekomst van inkoop te verkennen", aldus Matthias Gutzmann, oprichter van DPW . "We zien elk jaar door technologie aangestuurde oplossingen zowel op als naast het podium tijdens ons evenement ontstaan is en we kunnen niet wachten om te zien wat het event dit jaar zal brengen."