SynTouch en WeAreFrank! slaan de handen ineen

22-04-2024 (09:55) - Tech

SynTouch en WeAreFrank! kondigen een strategisch partnerschap aan. Samen richten ze zich op de ondersteuning en verdere ontwikkeling van het Frank!Framework voor partners en klanten van SynTouch.

WeAreFrank! is een integratiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van integratieoplossingen. Ze zijn bekend om hun expertise in het ontwikkelen van low-code integraties met het open-source Frank!Framework. Met de lancering van partnernetwerk Frank!Partners vorig jaar, heeft WeAreFrank! een belangrijke stap gezet in het bereiken van haar ambitie om het leidende open source integratieplatform van Nederland te worden. Door de samenwerking met SynTouch kunnen ze een nog breder scala aan open source integratieoplossingen bieden.

“Open source-software wordt steeds prominenter, vooral bij gemeentes en overheden, die vaak een ‘open source tenzij’-beleid hanteren. Met dit partnerschap verwachten we een mooie aanvulling te hebben. Hiermee kunnen we klanten met specifieke eisen in relatie tot Nederlandse overheidsstandaarden goed bedienen. Het biedt bovendien nog meer voordelen, waaronder meer flexibiliteit, lagere kosten en een grotere mate van transparantie”, aldus Hugo Appels co-founder SynTouch.