Thinkwise krijgt nieuwe directie

18-01-2022 (16:36) - Tech

Pieter-Paul van Beek en Victor Klaren zijn benoemd tot nieuwe directie van Thinkwise. Directeur en medeoprichter Robert van der Linden en financieel directeur Robert Schildkamp nemen afscheid. Met de nieuwe directie wil Thinkwise de transformatie naar de mondiaal toonaangevende platformaanbieder van low-code software versneld realiseren.

De ambities van het Apeldoornse softwarehuis zijn in 2021 niet onopgemerkt gebleven. Zo erkende het toonaangevende internationale onderzoeks- en adviesbureau Forrester de unieke en gedurfde strategie om core-business applicaties flexibel te maken met low-code software. Victor Klaren: "Het is mooi om te zien hoe opinieleiders in onze markt onze visie en aanpak op waarde weten te schatten. Als voorloper in dit segment zien wij veel kansen om in te spelen op de duidelijk toegenomen vraag naar onze innovatieve oplossingen.”

De investeringsmaatschappijen Hoge Dennen en Arches Capital, aandeelhouders in de Apeldoornse softwareproducent, hebben eveneens hoge verwachtingen van de beoogde transformatie.