8x handige zakelijke cadeaus of relatiegeschenken

08-12-2021 (17:17) - Toeleveranciers

Na weer een jaar werken in tijden van corona is het een must om je medewerkers en/of zakelijke partners te bedanken voor hun werkzaamheden. Natuurlijk kun je hierbij kiezen voor een pakket met lekker eten en drinken, maar wat je nóg beter kunt doen is gaan voor een zakelijk cadeau dat handig is in de branche waarin je werkt. In dit artikel lees je enkele tips voor het scoren van een leuk en handig zakelijk cadeau of relatiegeschenk.

 

1. Cadeaukaarten kopen met eigen invulling

Waar je in ieder geval altijd mee scoort, is een cadeaukaart. Daarmee kun je namelijk een redelijk persoonlijk cadeau geven, omdat de ontvanger er zelf iets moois mee kan uitzoeken. Geef bijvoorbeeld een cadeaukaart van bol.com of een boekenbon en je medewerker of zakelijke partner kan er ongetwijfeld iets handigs en leuks mee uitkiezen. Check het aanbod cadeaukaarten op KaartDirect en je ontvangt je cadeaukaarten binnen 1 minuut. Ideaal! Er is voor ieder soort persoon wel een passende cadeaukaart te vinden.
 

2. Noise cancelling koptelefoon voor werk

Nu we met z’n allen meer vanuit huis werken is het wel zo prettig om je af te kunnen sluiten van geluiden van buitenaf. Ook rondom je heen zijn er immers meer mensen vanuit huis aan het werk. Hoe kan dat beter dan met een noise cancelling headphone, waarbij alle externe geluiden worden gedempt. Dit soort koptelefoons zijn daarnaast niet alleen handig voor zakelijk gebruik, maar ook ideaal voor het luisteren naar muziek wanneer je wel eens onderweg moet voor werk.
 

3. Draadloze telefoonoplader voor op het bureau

Wat we de laatste maanden ook steeds vaker zien, zijn draadloze laders voor je (zakelijke) smartphone. Deze laders zijn liggend en kun je naast je laptop op je bureau plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen, is de smartphone op de lader leggen. Vervolgens gaat het draadloos laden vanzelf. Wanneer je gebeld wordt is het veel gemakkelijker om je telefoon te pakken omdat het toestel niet aan een snoer hangt. Een musthave voor op je bureau.
 

4. Slimme mokken die lekker warm blijven

Ga je liever voor een handige gadget die stiekem ook vooral heel erg leuk is? Kies dan voor een slimme mok als zakelijk cadeau. Een slimme mok is een mok die ontworpen is om warme drankjes lekker warm te houden. Dat betekent dus dat je kop koffie of kop thee niet koud wordt naarmate je de mok laat staan. Bij de meeste mensen gebeurt dat nogal eens wanneer ze een drukke werkdag hebben. Het perfecte cadeau voor mensen die constant in de weer zijn voor werk.
 

5. Elektronische bureaukalender voor het bureau

Veel mensen vinden het prettig om met een digitale agenda te werken. Deze gebruiken ze meestal via hun smartphone of tablet. Ben je echter aan het (video)bellen dan kan het nogal onhandig zijn om tegelijkertijd in je telefoon te moeten zoeken. In dat geval is een elektronische bureaukalender de ideale gadget om te hebben. Daarmee zie je niet alleen de tijd, de datum en het huidige weer maar kun je ook eenvoudig scrollen in je agenda.
 

6. Boeken, tijdschriften of een abonnement

Uiteraard is het niet verplicht om een cadeau te geven dat alleen maar handig is voor tijdens het werken. Het is net zo belangrijk om regelmatig te ontspannen; voor, tussen en na werk. Kijk daarom eens naar een leuk boek dat wellicht ook nog eens interessant is voor de branche waarin jullie werken. Of kies voor een (mini-abonnement op een) tijdschrift waarmee de ontvanger echt even goed kan ontspannen. Heb je geen idee wat de ontvanger leuk vindt om te lezen? Dan is een boekenbon (via KaartDirect) zeker weer een aanrader.
 

7. Bloemen en planten voor de werkplek

Wat ook een echte aanrader is, is om te kiezen voor wat groen op de thuiswerkplek. De meeste mensen hebben hun thuiswerkplek misschien nog wat kaal ingericht. Een mooie kantoorplant of een leuke bos droogbloemen kan zo’n plek al net wat gezelliger maken. We weten immers nog niet hoe lang we nog moeten thuiswerken. Menig bedrijf heeft thuiswerken of hybride werken zelfs een onderdeel van het toekomstplan gemaakt. Kies daarom voor een beetje groen thuis.
 

8. Mooie kantoorartikelen voor werk

Tot slot kun je kijken naar de basics wanneer het gaat om werken. Hoe bijzonder is het eigenlijk om een écht mooie agenda of een heel stijlvol notitieboek met pen te geven? Dat zijn cadeaus die je misschien niet meer zo snel verwacht, maar die nog wel enorm gewaardeerd worden. Je kunt dit soort kantoorartikelen ook nog eens persoonlijker maken door er iets op te laten printen. Natuurlijk kan dit het bedrijfslogo zijn of iets anders dat je doet denken aan werk, maar je kunt er ook voor kiezen om juist voor iets persoonlijks te gaan dat echt bij de ontvanger past.