Bedrijfspromotie op een originele manier

17-09-2021 (14:29) - Toeleveranciers

Elke bedrijf doet aan promotie en zorgt ervoor dat zij kunnen opvallen tussen alle andere bedrijven. Promotie wordt zowel gebruikt om op te vallen maar ook om nieuwe klanten te werven. Deze nieuwe klanten kunnen dan producten of diensten van het bedrijf afnemen, dit zorgt natuurlijk voor meer omzet. Omdat zoveel bedrijven al aan promotie doen is het belangrijk dat jouw bedrijf op een originele manier opvalt tussen alle andere. Wees creatief en verras jouw nieuwe potentiële klanten.
 

Maak gebruik van stickers

Door gebruik te maken van stickers zorg je op een originele manier voor het promoten van je bedrijf. Je hebt natuurlijk vele verschillende soorten stickers, maar elke soort sticker valt op en is geheel zelf te ontwerpen. Maak een sticker met het logo van jouw bedrijf en plak deze bijvoorbeeld op de goederen die je verkoopt of op de verpakking wanneer je een product verzendt. Ook zijn grotere soorten stickers zoals bijvoorbeeld raamstickers erg handig. Je kan dus heel veel verschillende soorten stickers bestellen en aanpassen naar de wensen van jouw bedrijf.
 

Stickers voor op goederen

Je kunt stickers plakken op de producten die je verkoopt of op de verpakking ervan. Als je logo namelijk overal te zien is draagt dit bij aan de branding van je bedrijf, mensen herkennen logo’s namelijk sneller dan woorden. Als iemand een foto op social media plaatst waar jouw stickers op te zien zijn, zullen hun vrienden die dit zien jouw bedrijf sneller herkennen. Heb je bijvoorbeeld een sushi restaurant en bezorg je ook eten? Plak dan de stickers op de doosjes sushi, dit zorgt niet er dus niet alleen voor dat het er leuk uitziet maar ook dat jouw bedrijf beter onthouden wordt. Je kan ook stickers plakken op bijvoorbeeld een verzenddoos wanneer je kleding verkoopt en verstuurd.
 

Stickers voor op grote oppervlakken

Voor bedrijven met een pand, bijvoorbeeld een restaurant of een winkel, is het bestickeren van een raam ook altijd een erg leuke en originele optie voor promotie. Heeft jouw winkel een leuke actie? Besticker het raam ermee en zo trek je klanten naar binnen. Het leuke aan het bestickeren van je raam is dat je regelmatig een nieuwe sticker kan plaatsen als jij dat wilt, zo kan je steeds een ander bericht op je raam plaatsen en ook kan je jouw logo goed zichtbaar maken op deze manier. Zo val je nou écht op!