De beste en meest toffe smartphone accessoires

12-12-2021 (19:21) - Toeleveranciers

Om jouw smartphone tegen van alles te beschermen zoals valschade, krassen en deuken is een hoesje zeker onmisbaar. Denk aan de leukste en meest creatieve hoesjes voor de Iphone 13, Samsung Galaxy S21 of jouw Oppo Reno. Voor alle merken zijn passende hoesjes en andere leuke accessoires verkrijgbaar. Denk aan leuke handige magnetische auto telefoonhouders, Earpods, snelle USB C oplaadkabels en sportarmbanden.

 

De beste hoesjes voor diverse smartphone merken

Als je van alles voor jouw smartphone zoekt kun je het beste kijken op sites als Fonu.nl. Als je gaat kiezen voor een telefoonhoesje, kies je de stijl die het beste bij jouw smaak en smartphone past. Het voordeel van doorzichtige hoesjes is dat deze de hele smartphone nog laat zien. De oorspronkelijke kleur en design blijven zo zichtbaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een ondoorzichtig hoesje met leuke opdrukken en trendy designs. Er zijn zelfs hoezen die je als portemonnee kunt gebruiken waar zowel jouw smartphone als bankpasjes in kunnen. Kortom, de keuze is oneindig en je kunt deze hoesjes regelmatig afwisselen voor een nieuwe look van de smartphone.

 

Magnetische houders en laders

Telefoonhouders voor auto en fiets
Voor in de auto is het superfijn als je handsfree kunt bellen. Hierdoor heb je namelijk beiden handen aan het stuur en kun je goed op het verkeer letten terwijl je aan het bellen bent. Daarom is er voor in de auto veel verkrijgbaar voor jouw smartphone. Wat dacht je van een Magnetische Telefoonhouder voor op het auto dashboard die je 360 graden kunt draaien? Het voordeel is dat deze makkelijk vastplakt aan het dashboard en goed blijft zitten. Elke smartphone blijft op deze houder vast gekleefd zitten door middel van een magneet. Voor op de fiets zijn smartphone houders voor aan je fietsstuur verkrijgbaar zodat je veilig kunt fietsen en bellen tegelijk. Ook kun je zo handig muziek luisteren op de fiets via jouw smartphone.

 

Laders

De Iphone 12 of 13 serie kan prima draadloos laden op een magnetische MagSafe Lader. De batterij laad vlot op. Je kunt de USB-C uitgang op diverse apparaten en adapters met een USB-C opening aansluiten. De Iphone kan zowel aan de computer als aan het stopcontact met deze handige draadloze lader die op basis van een klik magneetje werkt. Als je ook wilt laden op een dikke USB kun je een kabel als omvormer gebruiken van USB naar USB-C of vice versa voor alle smartphones met een USB-C uitgang. Ook oudere smartphones kunnen aan zo een lader worden gelegd, en bij het aansluiten omgevormd worden naar de moderne USB-C poorten. Verder zijn er ook lightning kabels voor Iphones met een USB-C of oudere USB aansluiting te koop.

 

Voor alle smartphones zijn powerbanks te koop. Meestal zijn deze universeel. Voor de nieuwe Iphones zoals 12 en 13 zijn er magsafe magneet powerbanks die je alleen maar aan de Iphone zelf klikt om deze handig op te laden. Door hun compacte formaat zijn de powerbanks samen met de Iphone in de hand prima te gebruiken terwijl de Iphone aan het laden is. Ook voor andere merken zoals samsung zijn draadloze laders verkrijgbaar.

 

Sporten met je smartphone

Als je gaat trainen is het fijn als je jouw smartphone veilig mee kan nemen tijdens de training. Denk aan een houder voor je smartphone die je om je pols of arm kunt doen zonder dat deze beschadigd. Of een smartphone smart horloge om jouw prestaties bij te houden tijdens het sporten. Een smartphone horloge zoals de samsung smartwatch bijvoorbeeld. Je kunt diverse trendy hoesjes krijgen met heupband of armdrager waarin je jouw smartphone aan jouw lichaam vast kunt maken tijdens het sporten.

 

Dit wat een greep uit het ruime aanbod van smartphone accessoires. Het is fijn om het beste uit jouw smartphone te kunnen halen en er optimaal gebruik van te kunnen maken.