Jaarbeurs lanceert eerste editie Dutch Travel Week

25-10-2023 (09:49) - Toeleveranciers

Binnenkort vindt de allereerste editie van de Dutch Travel Week plaats in Utrecht. De Dutch Travel Week is een nieuw, meerdaags evenement waarin de reiswereld centraal staat.

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “De Dutch Travel Week bestaat uit een week vol activiteiten voor reisprofessionals en reisliefhebbers waaronder de 53ste editie van de Vakantiebeurs, de nieuwjaarsbijeenkomst van de ANVR, de Travel Trade Day en het Travel Talent Event voor studenten van toerisme-opleidingen. Tijdens de Dutch Travel Week verbinden we de gehele reissector zowel qua leisure als zakelijk toerisme.”

Biedt kansen

De Dutch Travel Week biedt ook kansen voor young professionals uit de reisbranche. Zo organiseert Reiswerk het Travel Talent Event. “We laten nieuw talent kennismaken met de reisbranche en zo hopen we studenten te enthousiasmeren voor een baan in deze dynamische en innovatieve branche. De young professionals geven vanuit hun eigen ervaringen een inkijkje in het werken in de reisbranche, de uitdagingen waar de sector voor staat en de verschillende baanmogelijkheden in de reiswereld.”

De Dutch Travel Week is een initiatief van Koninklijke Jaarbeurs, die hierin nauw samenwerkt met Utrecht Marketing, ANVR en Reiswerk. De Vakantiebeurs wordt gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari. De beurs is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Op de vrijdagavond is de beurs open tot 20.00 uur met een relatie-event. Op woensdag 10 januari vindt de Travel Trade Day plaats.