Marktlink opent zesde Nederlandse kantoor in Maastricht

17-01-2024 (13:37) - Toeleveranciers

Marktlink heeft een nieuw kantoor geopend in Maastricht, ter ondersteuning van ondernemers in de provincie Limburg bij het uitvoeren van hun verkoop- of overnamestrategie. Het nieuwe kantoor is de zesde vestiging in Nederland en het veertiende kantoor in Europa.

Naar verwachting blijft het aantal overnametransacties van mkb-bedrijven de komende jaren verder doorgroeien. Veel ondernemers oriënteren zich op de verkoop van hun bedrijf of zoeken een sterke financiële partner om nieuwe kansen te verwezenlijken. Met de opening van zijn zesde Nederlandse kantoor breidt Marktlink de mogelijkheden uit om bedrijven in dit proces te begeleiden. Het wordt geleid door Sven Peeters; daarnaast zijn Colin Bertram en Gianni Bellu er actief als consultants en vervult Tim Rikmenspoel de functie van senior legal counsel en hoofd Marktlink Legal.

Lokale aanwezigheid

De nieuwe locatie in Maastricht bevestigt dat Marktlink veel waarde hecht aan directe lokale aanwezigheid om ondernemers optimaal te kunnen ondersteunen bij het verkoopklaar maken van hun bedrijf tot aan de daadwerkelijke aan- of verkooptransactie. Ook in Limburg richt Marktlink zich op grotere mkb-bedrijven en organisaties in de dienstensector. De geografische ligging van de provincie biedt daarbij bijzondere kansen. Veel van de Limburgse bedrijven die Marktlink tot voor kort vanuit Den Bosch bediende, realiseren niet alleen omzet in Nederland, maar ook in de buurlanden België en Duitsland.