Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport verlengt samenwerking met Scooperz

24-08-2023 (15:47) - Toeleveranciers

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS) heeft bevestigd dat Scooperz opnieuw is gekozen als partner voor de uitbesteding van webcare-activiteiten.

Na een evaluatie van verschillende webcare-aanbieders, zal Scooperz de bestaande samenwerking voortzetten en dagelijks de communicatie onderhouden met burgers en bedrijven die via social mediakanalen contact zoeken met het ministerie. Met het oog op het versterken van interactie met het publiek, zullen de webcare specialisten van Scooperz nauw samenwerken met de communicatieadviseurs van het Ministerie van VWS. Deze hernieuwde samenwerking stelt beide partijen in staat om de groeiende stroom van vragen en verzoeken via social mediakanalen op een efficiënte en tijdige wijze af te handelen.

Zorgvuldige aanpak

Esther Goos, CEO bij Scooperz: "Het verzorgen van webcare voor een ministerie is een uitzonderlijk uitdagende taak. Met een toegewijd team zijn we in staat om diverse inhoudelijk complexe zorgvragen aan te pakken en bij te dragen aan de publieksvoorlichting van het ministerie. We zijn blij om het Ministerie van VWS te blijven ondersteunen in hun communicatie-inspanningen."

De voortzetting van de uitbesteding van webcare-activiteiten aan Scooperz stelt het Ministerie van VWS in staat om zich te concentreren op haar kernactiviteiten, terwijl tegelijkertijd gezorgd wordt voor een professionele en doeltreffende afhandeling van correspondentie via social mediakanalen.