NEP Webcasting gaat verder als VIXY Live

12-10-2023 (14:37) - Toeleveranciers

Het internationale mediatechnologiebedrijf NEP heeft per 1 oktober 2023 een deel van haar activiteiten ondergebracht bij VIXY, een participatie van NEP.

Onder het nieuwe label VIXY Live zullen webcasts worden gefaciliteerd, corporate studio’s gebouwd en zakelijke events worden geregistreerd. Het innovatieve videosoftwarebedrijf neemt daarmee de volledige verzorging van online evenementen voor de zakelijke markt over van NEP.

Heroriëntatie 

Het onderbrengen van deze activiteiten bij VIXY Live vloeit voort uit de strategische heroriëntatie die NEP NL eerder dit jaar heeft doorgevoerd, waarin NEP NL zich weer gaat focussen op haar kernactiviteiten. Dit heeft als gevolg dat de webcasting en corporate studio dienstverlening voor het zakelijke segment elders worden ondergebracht. VIXY Live neemt naast de technische ondersteuning van deze activiteiten ook het Live Event Platform over van NEP. Met dit platform kunnen meerdaagse virtuele en hybride events voor de zakelijke markt worden uitgezonden. 

VIXY Live

NEP is aandeelhouder van VIXY. Daardoor kunnen de klanten van NEP, die overgaan op VIXY Live, blijven vertrouwen op hun vaste aanspreekpunten en de kennis en ervaring van het technische team. Niels Buningh, Managing Partner en Founder van VIXY: “Klanten behouden toegang tot de innovatie en slagkracht van NEP op het gebied van mediatechnologie. In combinatie met VIXY’s focus op de technische ondersteuning van webinars, inhouse studio’s en zakelijke evenementen, ben ik ervan overtuigd dat we unieke liveproducties voor onze klanten kunnen neerzetten waarbij heldere en doeltreffende communicatie voorop staat. Dit betekent dat onze klanten, zoals ING, Aegon, Nationale Nederlanden en AkzoNobel, kunnen blijven rekenen op de innovatieve en betrouwbare dienstverlening van VIXY Live”.