Ondernemen in Corona-tijd: snelheid is troef

24-09-2020 (09:06) - Toeleveranciers

Ondanks Corona gaat het met een groot deel van de Nederlandse ondernemers goed. Gemiddeld beoordelen ondernemers hun bedrijfssituatie met een cijfer 6,8 als "vrij positief". Dat meldt de Kamer van Koophandel (KvK) op basis van onderzoek, uitgevoerd van eind juli tot begin augustus onder 1.695 ondernemers. Zo'n veertig procent van hen geeft de huidige bedrijfssituatie zelfs een 8 of hoger. 
 
Om de wind in de zeilen te houden, willen succesvolle ondernemers misschien nog wel meer dan voorheen lange lijnen en lange productieprocessen voorkomen. Het draait om efficiency en om snelheid. En als het om drukwerk gaat, is het fijn als je niet alleen kan rekenen op een snelle levering, maar ook in iedere oplage die je wenst. Grafisch bedrijf Devoogt.nl kan al vanaf een oplage van 10 stuks leveren.
 

snelle feedback

Devoogt.nl geeft je bovendien snelle feedback op vragen en ideeën per e-mail, telefonisch of, als de situatie daarom vraagt, face-to-face. Zo krijg je als ondernemer snel en vakkundig  antwoorden op vragen over de productie van ringbanden, ordners en magneetringbanden. Het drukwerk kan verzorgd worden in tal van soorten en variëteiten. Omslagen en spiegels met (boekbinders)linnen zijn ook mogelijk en als je liever zelf het drukwerk verzorgt, kan zelfs alleen de fabricage van de ringbanden bij Devoogd.nl worden ondergebracht.  Naast ringbanden maakt het bedrijf nu ook zeer snel topkaarten en toonbankdisplays. En ook hier geldt dat kleine oplages vanaf 10 stuks geen enkel probleem zijn.
 
Ondernemen in Coronatijd hoeft dus niet ingewikkeld te zijn als je als ondernemer samenwerkt met partijen bij wie efficiency, service en snelheid boven alles gaat. Devoogt.nl mag zich al meer dan 60 jaar tot die partijen rekenen.