Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

14-12-2022 (12:32) - Toeleveranciers

De Nederlandse online publicatie platformen Publitas en WePublish / Folders.nl slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

“We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden”, laat Guillermo Sanchez, CEO van Publitas, weten. “Samen met WePublish / Folders.nl staan we sterker en zijn we meer agile in het bouwen en leveren van sterke data gedreven oplossingen die waarde creëren voor onze huidige klanten. Dit biedt ook de mogelijkheid om onze in Nederland opgebouwde gezamenlijke expertise wereldwijd verder te delen.”

“WePublish ziet de samenwerking met Publitas als een mogelijkheid om alle expertise en data gedreven diensten ook op internationale schaal uit te kunnen voeren”, zegt Nick Steggink, Commercieel Directeur van WePublish.

Publitas en WePublish / Folders.nl blijven onafhankelijk opereren onder de merken Publitas en WePublish / Folders.nl . De focus op het digitaliseren en rendabel maken van retail reclamefolders blijft ongewijzigd.