RAI kiest ACS Audiovisueel en Faber als AV partners

RAI kiest ACS Audiovisueel en Faber als AV partners

30-08-2024 (11:59) - Toeleveranciers

RAI Amsterdam heeft deze week de samenwerking bezegeld met haar twee vaste audiovisuele partners, ACS audiovisual solutions en Faber. Door dit partnership kan de RAI in de toekomst haar AV dienstverlening nog beter aan laten sluiten op de wensen en behoeften van haar klanten.

In de loop der jaren is de vraag naar audiovisuele producten en faciliteiten binnen de evenementenindustrie aanzienlijk veranderd. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de verwachtingen vanuit de markt veranderen continu. Om daar op in te spelen heeft de RAI een tender uitgezet in de markt.

“Naast de inzending van onze vertrouwde partner ACS audiovisual solutions, is er uitvoerig gekeken naar het aanbod en specifieke kenmerken van de overige inzenders. Op basis van onze beoordeling, en de wensen en behoeften vanuit de markt, kunnen we met twee leveranciers nog beter inspelen op de (toekomstige) verwachtingen van onze klanten: aldus Bart van der Heijden, Director Events bij RAI Amsterdam.

“Ik ben blij te kunnen melden dat wij ons jarenlange partnership met ACS audiovisual solutions voortzetten. Faber, een internationale partner op het gebied van audiovisuele dienstverlening is de afgelopen jaren al bij meerdere evenementen in de RAI betrokken geweest. Deze samenwerking tussen de RAI, ACS en Faber richt zich op het realiseren van toegevoegde waarde tijdens het hele event en het creëren van ervaringen voor zowel RAI Amsterdam als voor haar huurders, RAI eigen titels en hun exposanten; aldus van der Heijden”.