Scodix vernieuwt veredeling verpakkingsdrukwerk

01-02-2018 (13:00) - Toeleveranciers

Scodix, fabrikant van digitale drukwerkveredelingssystemen introduceert een nieuwe oplossing: de Scodix E106. Hiermee is het mogelijk om op B1 formaat (1060x760mm) commercieel en verpakkingsdrukwerk te veredelen.


Nieuw product

De Scodix E106 heeft een verwerkingssnelheid van maximaal 4.000 vel per uur. De belangrijkste veredelingstoepassingen zijn: spotvernis, foliedruk en high gloss. De Scodix E106 is uitgerust met de nieuwe oplossing Cast&CureTM. voor het aanbrengen van holografische foliën. Het veredelen gebeurt volledig digitaal, dus zonder opstarttijd en zonder cliché’s. Het Scodix veredelingsprocedé voldoet aan de strengste milieueisen. Het veredelde drukwerk is dan ook recyclebaar en niet toxisch. Scodix wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door AtéCé Graphic Products.


Over Scodix

Scodix heeft een heldere visie op het veredelen van drukwerk en wil drukwerkverdeling gemakkelijker en toegankelijker maken voor drukkerijen – ongeacht de omvang – en toegevoegde waarde creëren door drukwerk opvallender, krachtiger en ’n tikkeltje sexyer te maken. Scodix is een jong bedrijf – opgericht in 2007 – en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 120 medewerkers, die in de meeste landen van de wereld vertegenwoordigd is. In Nederland door AtéCé Graphic Products in Uitgeest. Scodix is van origine een Israëlische producent en bevindt zich in een zeer innovatieve ‘grafische’ omgeving. Het continu ontwikkelen en verbeteren van producten en systemen zit bij Scodix in de genen. Een belangrijk deel van de omzet wordt geïnvesteerd in Research & Development. Wereldwijd heeft Scodix zo’n 300 digitale drukwerkveredelingssystemen geïnstalleerd. 

www.atece.nl