Sign & Print Expo verder als Visualize Expo

01-09-2023 (11:03) - Toeleveranciers

Sign & Print Expo kondigt haar transformatie aan tot Visualize Expo. Deze naamswijziging wil meer zijn dan alleen een nieuwe titel; het symboliseert een opwindende stap voorwaarts in de wereld van visuele communicatie.

Corine Visser, Event Manager bij Visualize Expot: "Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Sign & Print Expo gaat Visualize Expo heten. Er zijn verschillende redenen waarom wij een naamsverandering gaan doorvoeren." Een van de drijfveren achter deze beslissing is de verandering in de vraag en aanbod van promotionele oplossingen. "Steeds meer bezoekers geven aan interesse hierin te hebben en afgelopen jaar was er een record aantal leveranciers die technieken lieten zien om textiel en drinkware te voorzien van tekst en/of beeld. Een deel hiervan wordt geprint, maar we zien ook een toename op het gebied van bijvoorbeeld borduren."

De nieuwe naam weerspiegelt de evoluerende markt, waarbij digitale reclame (DOOH) een enorme groei maakt. Hoewel het woord ‘sign’ al in de vorige naam zat, voelde de markt voor digitale middelen zich niet volledig aangesproken. "Met deze veranderingen in de markt dekt de lading van Sign & Print niet meer volledig, vandaar de verfrissende naam Visualize Expo. Het evenement draait om all about printing technologies, (digital) signage and promotional solutions", aldus Visser.

 3 pijlers: PRINT, SIGN & PROMO

Met Visualize Expo worden drie duidelijke pijlers omarmd die de ruggengraat vormen van het evenement: PRINT, SIGN & PROMO. Hoewel de naam verandert, blijft print de fundamenten leggen voor Visualize Expo, dienend als de basis voor zowel signing als promotionele oplossingen. 

Visualize Expo blijft op 25,26 & 27 maart 2025 in Evenementenhal Gorinchem een 3-daags evenement met twee avondopenstellingen, dat eens in de twee jaar plaatsvindt. Meer info op Easyfairs.com