Sign & Print vanaf 2025 verder onder nieuwe naam

17-03-2023 (12:42) - Toeleveranciers

De Sign & Print Expo die afgelopen week plaats vond, vormt de basis voor een vernieuwde editie in 2025, ze maakt organisatie Easyfairs van afloop van de 2023-editie bekend. Onder een nieuwe naam gaat de organisatie zich richten op Printing, Signing & Promotional items.

Corine Visser, Head of Cluster bij organisator Easyfairs: “Trots: het woord dat allesomvattend is voor deze editie. Het is gelukt om na Corona en in tijden van crisis een zo kwalitatief mogelijk evenement neer te zetten, waarin innovaties op de stands bij de exposanten en een inspirerend kennisprogramma centraal stonden. Dit trok vele bezoekers, maar liefst 6.200. Ook de kwaliteit van de bezoekers werd geprezen wat mede toe te schrijven is aan onze ruim 100 exposanten."

Upgrade voor 2025 editie

Nu dat Sign & Print Expo weer terug is in de reguliere beurscyclus, vindt de volgende editie plaats op 25, 26 en 27 maart 2025. Onder een nieuwe naam gaat de organisatie zich richten op Printing, Signing & Promotional items. Met twee jaar voorbereidingstijd heeft organisator Easyfairs ruim de tijd om de contouren van het driedaagse event verder uit te werken. Blijf je graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen? Schrijf je dan vooral in voor de nieuwsbrief van Sign & Print Expo: https://www.signprintexpo.nl/nieuwsbrief/