StrongPoint komt naar Nederland

07-10-2021 (13:15) - Toeleveranciers

Vanaf 1 oktober is StrongPoint, Europees leider in e-commerce fulfilment oplossingen voor de food retail, nu ook in Nederland gevestigd. Met de komst van StrongPoint wordt het orderpicken in de Nederlandse (online) supermarkten naar een nieuw niveau gebracht. Dankzij het geïntegreerde e-commerce platform van StrongPoint heeft de food retail alle tools in handen om de shopping experience exponentieel te verbeteren en e-commerce rendabel te maken.
 
Dankzij hyperefficiënte oplossingen zorgt StrongPoint voor het gehele fulfilmentproces; van het efficiënt verwerken van bestellingen tot en met het leveren aan huis of in de winkel. De e-commerce oplossingen van StrongPoint zijn overal terug te vinden. De van oorsprong Noorse organisatie opereert in Spanje, Scandinavië, UK en de USA en is al meer dan 20 jaar marktleider in Zweden. Hier is StrongPoint inmiddels in bijna iedere supermarkt terug te vinden.
 
De e-commerce orderpicking oplossing van StrongPoint is speciaal ontwikkeld voor food retailers die op zoek zijn naar snelle, hyper-efficiënte en schaalbare e-commerce oplossingen. Met de volledige StrongPoint solution suite orderpicken veel winkelmedewerkers gemiddeld 240 artikelen per arbeidsuur binnen alle productcategorieën. Dat is een stuk hoger dan de industrienorm van 60-65 artikelen per uur. Dit betekent dat je met minder mensen meer orders kan verwerken en dus bespaart op arbeidskosten. Zo weet StrongPoint de e-commerce van food retailers winstgevend te maken.
 

Click & Collect Lockers

StrongPoint introduceert niet alleen de meeste efficiënte Orderpicking software in Nederland, de organisatie neemt ook de uitgebreid geteste Click & Collect Lockers mee. Deze temperatuurgeregelde lockers doorstaan temperaturen van +40 graden in bloedheet Spanje tot – 20 graden in ijskoud Zweden en houden boodschappen extra lang vers. De lockers zijn in Zweden een doorslaand succes en StrongPoint verwacht dat de Nederlandse food retail de waarde van de Click & Collect locker snel zal ontdekken.