Agenda


DansJoy Enjoy Joy

Event

DansJoy Enjoy Joy

wo 12 januari 2022 t/m vr 1 april 2022 - De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de nieuwe creatie Joy Enjoy Joy. Als alles goed gaat vertrekken ze begin januari naar Mulhouse (Frankrijk) om tijdens een artist in residence de voorstelling af te monteren. Daarna reizen ze door naar Freiburg (Duitsland) om uiteindelijk op 19 februari de Nederlandse première te hebben in Rotterdam.

De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de nieuwe creatie Joy Enjoy Joy. Als alles goed gaat vertrekken ze begin januari naar Mulhouse (Frankrijk) om tijdens een artist in residence de voorstelling af te monteren. Daarna reizen ze door naar Freiburg (Duitsland) om uiteindelijk op 19 februari de Nederlandse première te hebben in Rotterdam.
 
In Joy Enjoy Joy onderzoekt choreografe Ann Van den Broek een andere afslag. De donkere en zware kant krijgt een lichter randje. Om te belanden in een melancholische stemming van aangename, maar voorbije herinneringen.
 
Joy Enjoy Joy illustreert een overgang: het achter je laten van beschuldigingen en verwijten, van spijt en onmogelijke verlangens. Lust verandert in diepe liefde, weerstand in acceptatie. Op weg naar troost en geborgenheid voor een altijd rusteloze ziel.
 

Speellijst

12 januari Mulhouse (FR), La Filature 
13 januari Mulhouse (FR), La Filature
28 januari Freiburg (DE), Theater Freiburg
19 februari Rotterdam (NL), TR Schouwburg
20 februari Rotterdam (NL), TR Schouwburg
24 februari Tilburg (NL), De Nieuwe Vorst
25 februari Haarlem (NL), Schuur
26 februari Haarlem (NL), Schuur
01 maart Antwerpen (BE), corso
03 maart Den Haag (NL), Theater aan het Spui
17 maart Drachten (NL), Schouwburg De Lawei
18 maart Nijmegen (NL), LUX
23 maart Amsterdam (NL), ITA
01 april Breda (NL), Chassé Theater