Agenda


PrepDays: gratis online driedaags event voor ondernemers

Event

PrepDays: gratis online driedaags event voor ondernemers

do 13 januari 2022 t/m za 15 januari 2022 - Op 13, 14 en 15 januari 2022 worden de PrepDays georganiseerd met praktische adviezen over marketing, sales, ondernemerschap en financiën voor ondernemers. Op het gratis driedaags online event delen maar liefst 32 topsprekers hun tips, tricks en alles wat een ondernemer moet weten om van 2022 een succesvol jaar te maken. De video-interviews zijn een bron van inspiratie voor alle (startende) ondernemers, zzp’ers, MKB’ers en marketeers.

De PrepDays worden georganiseerd door Laura Hamer, oprichter van FunnelGuru. Zij helpt al meer dan 20 jaar ondernemers succesvol te worden en te blijven met opleidingen, coaching en het krachtige strategiemodel FunnelMarketing Framework. Het event wordt voor de derde keer georganiseerd.


Advies voor ondernemen in een onzekere tijd

Het doel van de PrepDays is om ondernemers zoveel mogelijk praktische adviezen te geven in deze onzekere tijd. Iedere vakspecialist geeft antwoord op diverse vragen die Laura Hamer hen stelt. Dat zijn naast inhoudelijke soms ook kritische vragen. Zo wordt er aan een influencer gevraagd hoe ze een gigantisch bereik voor haar business kreeg en of adverteren nou echt nieuwe klanten oplevert, deelt een financieel adviseur onder andere zijn belastingtips en hoe bepaalde regelingen direct geld in het laatje brengen. En Dennis Wiersma, demissionair Staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid vertelt wat pensioen, werkstress en subsidies met elkaar te maken hebben.


Extra aandacht voor online retail

Speciale aandacht is er dit jaar ook voor winkeliers. Diverse specialisten delen hun tips over online retail en het combineren met een fysieke winkel. Laura Hamer: "Hoe kan een kleine ondernemer, een winkelier die het allemaal zelf moet doen, dit ook regelen? Uit deze vragen komen erg bruikbare en makkelijk uit te voeren tips. Een winkelier zal meteen aan de slag willen." Daarbij zijn de PrepDays niet alleen voor winkeliers interessant: "De PrepDays zijn juist voor alle ondernemers interessant. Ze krijgen advies over online marketing, ondernemersvaardigheden, het vergroten van hun naamsbekendheid en niet in de laatste plaats over klanten werven. Zo kan iedere ondernemer direct aan de slag. Doe mee aan wat vorig jaar het Netflix voor ondernemers werd genoemd!", aldus Hamer.
 
Iedereen kan zich gratis inschrijven. Alle sprekers delen naast hun adviezen in de interviews ook nog een cadeautje zoals whitepapers, adviesgesprekken of geven voor de kijkers interessante dingen weg. Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met een spreker.