Agenda


Top-experts in Hedon: zo maak je een succesvolle podcast

Seminar

Top-experts in Hedon: zo maak je een succesvolle podcast

di 31 mei 2022 t/m di 31 mei 2022 - Op 31 mei is er eindelijk weer 038 Digital. In de grote zaal van Hedon Zwolle spreken Folkert Coehoorn (Dag en Nacht Media) en Rowan Nijboer (Beleggen met Rowan Nijboer) over de inzet van podcasts als marketinginstrument. De avond begint om 19:30u, zaal open om 19u en is gratis toegankelijk.

"Podcasts zijn hot en het lijkt wel of iedereen er eentje wilt," vertelt Bouke Vlierhuis, gastheer van de avond. "Maar we zien ook dat veel bedrijven en marketeers niet weten waar ze moeten beginnen. Daarom hebben we twee mensen met veel ervaring gevraagd om de Zwolse digital community bij te praten en de belangrijkste praktische vragen te beantwoorden."
 

Verdienen met podcasts

Folkert Coehoorn maakte podcasts voor het Korps Commandotroepen en voor Deloitte. Hij is een echte specialist in ‘branded’ podcasts en heeft diepe inzichten in de commerciële mogelijkheden van podcasts.
De wekelijkse podcast van Rowan Nijboer is het middelpunt van een levendige community van beleggers. Nijboer vertelt op 31 mei wat er nodig is om van een podcast een bron van inkomsten te maken.
 

Gratis inschrijven

Het wordt dus een leerzame avond met verhalen uit de praktijk en veel do's & don'ts op podcastgebied. Maar het is natuurlijk ook een avond om elkaar eindelijk weer eens de hand te schudden, samen wat te drinken en te netwerken.
 
Tickets zijn gratis verkrijgbaar tot de voorraad strekt
 
038 Digital wordt mogelijk gemaakt door De Nieuwe Zaak, Hedon, Kaartje2go, Onder, Seeders, Topcentrum E-commerce, Doop, Univé, Viesrood, Winand Hazelaar Bloemensfeer en Pixelpillow.