Hier scoor je de beste pils voor ADE

Hier scoor je de beste pils voor ADE

15-10-2024 (15:44) - Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur en Two Chefs Brewing speelt hier handig op in met posters met de tekst Looking for quality pils? Met deze campagne probeert de brouwerij de nieuwschierigheid te wekken voor hun nieuwste bier, genaamd: Pils

Op de posters, verspreid door heel Amsterdam, staat een grote QR code. Wie de code scant, belandt in een raadselachtige WhatsApp-conversatie waar je Pils kunt bestellen.

Perfecte timing tijdens ADE

“We houden van Amsterdam, muziek en dansen, en zijn allemaal liefhebbers van ADE. Het idee begon als een grap tijdens de lunch, want waar kun je beter pils lanceren dan tijdens dit event? En met ons motto ‘live a little’ in gedachten, dachten we: laten we gewoon kijken waar het schip strandt. Een paar dagen later hingen de eerste posters al door de stad," vertelt Marc Galestien van Two Chefs Brewing.

De limited edition Pils is sinds maandag 14 oktober beschikbaar via de website en op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder Avondwinkel Sterk, Radion, Bret, Hintergarten en bij verschillende ADE pop-up evenementen. Kom je via de gescande QR-code binnen, dan krijg je nog een speciale ADE-aanbieding. Feestgangers die een Limited Edition pils willen scoren, moeten snel zijn, het kan hard gaan..