DEPT wint recordaantal van 65 Lovie Awards

DEPT wint recordaantal van 65 Lovie Awards

09-11-2023 (11:18) - Awards

Met 12 gouden, 13 zilveren, 10 bronzen en 30 People's Lovie Awards voor werk voor klanten als Bang & Olufsen, eBay, Just Eat Takeaway, Lapierre en Virgin Galactic heeft DEPT een nieuw record gevestigd voor de meeste overwinningen in de geschiedenis van Lovie Awards.

DEPT wint 65 awards tijdens de Lovie Awards van 2023 en wordt voor de derde keer uitgeroepen tot Agency of the Year. Hun werk, dat het opnam tegen 1.200 inzendingen uit dertig landen, werd uitgeroepen tot de top. De reeks winnende projecten weerspiegelt hun innovatieve benadering van het gebruik van AI en meeslepende ervaringen om echte waarde voor klanten te leveren.

Grote winnaars

Grote winnaars zijn onder andere de op maat gemaakte 3D-avatars voor Bang & Olufsen's See Yourself in Sound-ervaring door Hello Monday/DEPT, de door AI ervaring Prepare to Pioneer door DOGSTUDIO/DEPT, de tweedehands-modecampagne voor eBay x Love Island en de site voor duurzaam modemerk Evrnu.

Voorop lopen

"We zetten ons in voor baanbrekende technologie en marketing om onze klanten te helpen voorop te blijven lopen. Het feit dat deze ongelooflijke projecten erkenning krijgen van zowel de Lovie-juryleden als het grote publiek is geruststellend wat betreft het waarmaken van onze belofte", zegt Dimi Albers, Global CEO bij DEPT. "We zijn supertrots op onze teams die zo aan hun vak toegewijd zijn en natuurlijk op onze klanten die ons vertrouwen met hun merk vertrouwen. Dank aan de Lovie juryleden en aan iedereen die op ons heeft gestemd; het betekent echt veel voor ons."