Gospooky wint zeven Lovie Awards

Gospooky wint zeven Lovie Awards

09-11-2023 (16:24) - Awards

Vandaag zijn de winnaars bekendgemaakt van de 13e editie van The Lovie Awards. Nieuw dit jaar waren de Beyond-Awards, een erkenning voor innovatieve digitale initiatieven met een positieve impact op de wereld. Restart A Heart is een van de winnaars in deze nieuwe categorie.

De 13e Lovie Awards-show vond plaats in Londen's 180 Strand en werd dit jaar gepresenteerd door Snapchat. De International Academy of Digital Arts & Sciences (IADAS) beloonde Gospooky’s werk met zeven awards: vier voor HEMA Slayma, een voor Amazon Prime’s LOL - The Flute en twee voor Restart A Heart in samenwerking met Snapchat en IFRC (Rode Kruis).

Grenzen verleggen

'Liam Tjoa, Founder Gospooky: “Als je als jong social tech agency uit Amsterdam op zo’n internationaal toonaangevend toneel wordt beloond met zeven Lovie Awards dan kun je alleen maar supertrots zijn. Zowel op ons team als op onze trouwe klanten waarmee we elke campagne weer de grenzen van social verleggen in tijden waar de technologische ontwikkelingen alleen maar sneller gaan. Dat het harde werken en onze drive om impact te willen maken nu met deze awards wordt bekroond, motiveert ons alleen maar om de huidige koers voort te zetten”.

Een overzicht van Gospooky awards en categorieën:

- HEMA, Slayma is Silver Lovie en People's Lovie winnaar in de categorie Social: Best Overall Social Presence
- HEMA, Slayma is Silver Lovie en People's Lovie winnaar in de categorie Social: Best Social Content Series
- Amazon Prime, LOL - The Flute is Silver Lovie winnaar in de categorie Social: Best Influencer Endorsement
- IFRC & Snap, Restart A Heart is Silver Lovie winnaar in de categorie: Beyond, Health & Well-Being
- IFRC & Snap, Restart A Heart is Bronze Lovie winnaar in de categorie: Marketing, Advertising & PR: Best Use of Augmented Reality