Inzendingen AMMA Awards 2024 geopend

Inzendingen AMMA Awards 2024 geopend

11-01-2024 (13:11) - Awards

Welk merk, media-exploitant of -bureau verdient er dit jaar een AMMA? Al 23 jaar zijn de Annual of Master in Media Awards de mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. Vanaf deze week is het mogelijk om cases in te zenden voor de AMMA Awards.

Dit jaar zijn er dertien categorieën, onderverdeeld in vier domeinen: Master of Data, Master of Impact, Master of Strategy en Master of Industry. Tessa van der Starre, voorzitter van de AMMA-commissie: “Met een mix van creativiteit, innovatie en ongekend talent, belooft de AMMA Awards dit jaar een onvergetelijke uitreiking te worden. We hebben in 2023 nauw samengewerkt met de juryvoorzitters en VIA om de kwaliteit te verhogen, en vooral de adverteerder & inhoud centraal te stellen. Niet alleen op de avond zelf, maar vanaf het moment van inzenden tot de uitreiking.”

Uitreiking

De deadline voor het indienen van inzendingen is 9 februari 17:00 uur. Eind maart worden de genomineerden bekendgemaakt. De feestelijke uitreiking van de 23e editie van de AMMA Awards vindt plaats op 16 mei 2024 in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.