Music in Media Awards (MIMA's) 2024 inschrijvingen zijn open

01-12-2023 (10:34) - Awards

In welke film, podcast of reclame van het afgelopen jaar was de beste muziek te horen? Vanaf vandaag is de online inschrijving geopend voor de Music in Media Awards (MIMA's). De registratie loopt tot 8 januari en de uitreiking zal in april 2024 plaatsvinden.

De Music in Media Awards zijn dé prijzen voor het creatieve gebruik van muziek in alle soorten media. Van film tot docu en van radio tot videogame. Deze prestigieuze awards worden voor de zevende keer uitgereikt. Hiermee viert Buma Music in Motion de speciale rol die muziek, gemaakt door Nederlandse componisten, speelt in (inter)nationale media.

Inschrijving per categorie

De Music in Media Awards vallen uiteen in dertien categoriee¨n, waarbij de categorie Videogames, VR en Metaverse (2023) jaarlijks wordt afgewisseld met de categorie Trailers. Daarnaast reiken we de Oeuvre Award ook uit op deze avond. Vorig jaar won Bob Zimmerman deze.

Voor de awards van 2024 is de registratie geopend voor de volgende categorieën:

Film
Korte Film
Documentaire
Series
Reclame
Sync Reclame
Trailers
Sync
Podcast- en Radiovormgeving
Podcasts
Televisievormgeving
Experience
New Talent

Over de Music in Media Awards (MIMA's)

De Music in Media Awards (MIMA's) werden zeven jaar geleden geïnitieerd door Buma Music in Motion, de organisatie die staat voor ambitie, creativiteit en het aan elkaar koppelen van talenten uit de muzikale industrie om zo het belang van muziek in film, televisie, animatie, gaming en advertising in de spotlight te zetten.

Meer informatie over de Music in Media Awards en de genomineerden en winnaars van 2023 is hier te vinden.